Lidmaatschap

Aanmelden
T.S.V.V. Gepidae verwelkomt altijd graag nieuwe leden! Wanneer je eerst een keer wilt meetrainen, kun je het interesseformulier invullen. De TC neemt dan zo snel mogelijk contact met je op. Hiervoor heb je wel een sportkaart nodig (zie beneden). Om daadwerkelijk lid te worden van Gepidae moet je het inschrijfformulier invullen. Heb je vragen over de trainingen? Mail dan naar tc@gepidae.nl Wil je je inschrijven bij T.S.V.V. Gepidae? Vul dan het inschrijfformulier in en lever dit in bij de secretaris.  Ook kan het formulier digitaal worden ingevuld en opgestuurd worden naar secretaris@gepidae.nl. Het is echter wel belangrijk dat je zorgt dat er een handtekening op het formulier wordt gezet (zo snel mogelijk na inschrijving.) Zo geef jij jouw toestemming om je in te schrijven als lid van Gepidae.
Download hier het inschrijfformulier.

Uitschrijven
Om jezelf uit te schrijven bij T.S.V.V. Gepidae dien je voor 1 juli het afmeldingsformulier te hebben ingeleverd bij de secretaris (via secretaris@gepidae.nl).

Sportkaart
Als je volleybal wilt spelen bij T.S.V.V. Gepidae moet je in het bezit zijn van een sportkaart van het Sportcentrum van de UvT, die je toegang verschaft tot het sportcentrum. Met een geldige sportkaart kun je deelnemen aan het sportprogramma van de Universiteit van Tilburg en gebruik maken van alle faciliteiten van het sportcentrum. Je kunt verschillende abonnementen aanschaffen bij het Sportcentrum; 12 maanden, 6 maanden en 1 maand. Daarnaast is het mogelijk om een sportkaart voor 1 dag te kopen, bijvoorbeeld om een keer mee te trainen. Kijk hier voor de actuele prijzen van de verschillende soorten sportkaarten.

Contributie
Wanneer je je aanmeldt bij T.S.V.V. Gepidae verplicht je jezelf tot het betalen van de contributie. De contributie wordt elk jaar tijdens de najaars ALV bepaald.

Voor het seizoen 2018-2019 zijn dit de contributiebedragen:

Lidmaatschap Gehele seizoen 1 seizoenshelft
Competitie Spelende Leden    
Dames 1 (zaterdag) € 90,- € 55,-
Heren 1 (zaterdag) € 95,- € 57,50

Dames/Heren 2,3 (zaterdag)

€ 85,- € 52,50
 Dinsdag Teams  € 70,-  € 45,-
Niet Competitie Spelende Leden € 26,-  n.v.t.
Arderikkers* € 18,-  n.v.t.
Beachlid/Trauwleden** € 26,-  n.v.t.
De Club van 25*** € 25,-  n.v.t.

*Arderikkers zijn oud volleybalspelende leden van T.S.V.V. Gepidae. Je kan dus alleen Arderikker worden als je al eerder hebt gevolleybald bij Gepidae.

** Trauwleden zijn leden die niet volleyballen maar wel naar de activiteiten van Gepidae willen komen.

***De Club van 25 is een initiatief voor mensen die T.S.V.V. Gepidae willen steunen. Als lid van de Club van 25 draag je T.S.V.V. Gepidae een warm hart toe. Je steunt de vereniging met een jaarlijkse bijdrage van €25 euro. De opbrengst van de donaties wordt gebruikt voor investeringen waarvan alle leden van T.S.V.V. Gepidae profijt hebben. Denk hierbij bijvoorbeeld aan interne communicatiemiddelen, zoals het prikbord, de website en de Gepidae app. Het geld verdwijnt dus niet zomaar in de clubkas. De Club van 25 is bedoeld voor iedereen die T.S.V.V. Gepidae wil steunen. Denk aan leden, oud-leden, vrienden en familie of wie dan ook. Voor oud-leden met een hart voor de vereniging is dit de manier om de club te steunen zonder verplichtingen. Je kunt lid worden door per seizoen €25,- euro te doneren aan T.S.V.V. Gepidae. Dit kan door je aan te melden via het formulier op onze website. Onder het kopje Volleybal à Formulieren vindt je het formulier genaamd ‘Club van 25’. Na het invullen van het formulier en de machtiging ben je officieel lid geworden van de Club van 25. Hier krijg je uiteraard een bevestiging van toegestuurd.