De Toernooi Commissie (ToCo) houdt zich gedurende het jaar bezig met het organiseren van vier toernooien:

Het WUP: Het warming-up toernooi wordt als voorbereiding op het seizoen gespeeld door de zaterdagteams. Hier worden in poultjes van drie of vier wedstrijden gespeeld, waarna de dag wordt afgesloten met een gezamelijke maaltijd.

Gepidae Open: Het Gepidae Open (GO) is HET toernooi van Gepidae, met elk jaar een ander thema. Teams vanuit het hele land worden uitgenodigd om te strijden tegen elkaar in de zaal en ’s avonds zal er een feest losbarsten! Dit seizoen zal het GO plaatsvinden op 21 en 22 mei 2022! Voor meer informatie ga naar Gepidae Open

Het Sinterkerst & Nieuw toernooi: Het Sinterkerst & Nieuw toernooi wordt gehouden op de laatste trainingsavond voor de kerstvakantie. Het is een mixtoernooi in Sinterklaas-, Kerst-, en Nieuwjaars sferen, waarbij iedereen zo origineel mogelijk verkleed gaat.

Het Slottoernooi: Het slottoernooi wordt gehouden op de laatste trainingsavond van Gepidae. Het is een gezellig mix toernooi waar iedereen aan mee doet, met afsluitend de slotborrel in het sportcentrum.

Voor vragen en informatie is de ToCo te bereiken via toco@gepidae.nl.

Toernooi commissie 2021-2022: Sabine Braak, Julia van Dommelen, Sophie Postma, Lieke Rutten, Anne Vermeij en Femke Vesters.

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Translate