GEPIDAE BEACH

Naast volleyballen in de zaal bieden wij in de zomermaanden ook beachtrainingen aan. De trainingen worden verzorgd door trainers van Tilburg University Sports Center.

Contributie
Ben je al lid van Gepidae? Dan hoef je geen extra contributie te betalen om deel te nemen aan de beachtrainingen.

Ben je geen lid van Gepidae maar wil je wel graag beachen? Dan betaal je eenmalig €26 euro om beachlid/NCS’er te worden van Gepidae. Je lidmaatschap is dan geldig tot het einde van seizoen 2020-2021 (augustus 2021). Lidmaatschap wordt automatisch verlengd tenzij je je lidmaatschap schriftelijk opzegt bij onze secretaris.

Je kunt je inschrijven als beachlid door het inschrijfformulier van Gepidae in te vullen en vervolgens te mailen naar onze secretaris. Mail adres: secretaris@gepidae.nl

Activiteiten
De beachcommissie organiseert beach gerelateerde activiteiten. Zoals het Gepidae Beach Open Toernooi, de laddercompetitie, de beachbbq en de beachparty. Informatie over deze activiteiten kun je vinden op de Gepidae Facebookpagina.

Gepidae Beach Open Toernooi
Hou de Facebookpagina in de gaten voor meer informatie over het Gepidae Beach Open.

Heb je vragen omtrent de beachactiviteiten? Dan kan je terecht bij de beachcommissie. Zij zijn te bereiken via beach@gepidae.nl

Wat is het weer op de beachvelden?

 
 
 
 
 
 
 
 

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Translate