Scheidsrechters

Volleybalmasterz

https://www.volleybalmasterz.nl/

Met ingang van seizoen 2014-2015 presenteert de Nevobo, samen met NOC*NSF en andere sportbonden, Volleybalmasterz! Een tool om de spelregelkennis van volleyballers te vergroten als onderdeel van de missie “Samen naar een veiliger sportklimaat”.

Samen naar een veiliger sportklimaat. Sportiviteit en respect bevorderen. Om dit voor elkaar te krijgen trekken NOC*NSF en de sportbonden samen op. Een van de hulpmiddelen hierbij is het vergroten van de spelregelkennis van sporters door middel van ‘Masterz’. Volleybalmasterz.nl is een officiële website van de Nevobo, waarmee spelers op een leuke én handige manier de spelregels beter leren begrijpen of kunnen herhalen. Voor alle volleyballers die deze test met goed resultaat afronden leidt dit uiteindelijk tot het spelregelbewijs. Met hulp van deze website leren volleyballers al van jongs af aan de regels beter accepteren en goed toe te passen tijdens de wedstrijd. Dit leidt tot meer begrip voor de beslissingen van de scheidsrechter en het veiliger voelen bij het maken van beslissingen wanneer er zelf gefloten wordt. Bovendien brengt het beheersen van de regels de winst dichterbij!

Uitleg Digitaal Wedstrijd Formulier

https://www.nevobo.nl/cms/download/6422/Handleiding%20DWF%20Resultaat%20invoeren%20.pdf

In deze link vind je een pdf met uitgebreide uitleg over het digitaal wedstrijd formulier wat ingevuld moet worden bij het fluiten en/of tellen.

Uitleg video live bijhouden: https://www.youtube.com/watch?v=meWH895N0-E

Oefensite DWF: dwf-demo.volleybal.nl

Type je zoekwoorden hierboven en druk op Enter om te zoeken. Druk ESC om te annuleren.

Terug naar boven
Translate